Bine ați venit!

Asociația noastră are ca scop asigurarea securității evenimentelor sportive sau de altă natură desfășurate pe drumuri publice și în afara lor, folosind avantajele mobilității oferite de vehiculele motorizate pe două roți – motocicletele.

Asigurăm siguranța și buna desfășurare a competițiilor de ciclism, maraton și triatlon desfășurate pe drumuri publice închise în întregime sau pe sectoare în colaborare cu reprezentații Poliției și a forțelor de ordine nominalizate pentru aceste sarcini sau individual în cazul evenimentelor organizate pe trasee/circuite închise.  

Asigurăm suport la alte evenimente desfășurate pe drumuri publice care pot perturba traficul rutier: parade auto – moto, marșuri, demonstrații, etc, respectând în întregime legislația, condițiile și limitele impuse de autoritățile responsabile, respectând ordinea și interesul public, cu eficientă maximă și prin minimalizarea disconfortului creat pentru terțe părți.Serviciile oferite, fără a se limita însă la acestea: marșali moto, deschizători de drum, conducători de pluton/coloană, transport pentru cameramani, fotografi, personal cronometrare sau oficiali.   

Organizăm cursuri teoretice și practice de manevrare a motocicletelor, de pilotaj defensiv și cod rutier pentru membrii asociației și nu numai. Organizăm sau asigurăm participarea membrilor Asociației la cursuri de prim ajutor.  

Servicii

Board

Forró Miklós Botond

Președinte

Președinte. Cu backround de designer, perspectiva asupra lucrurilor este ușor diferită, acest detaliu reprezentând motorul care propuleasă înainte întreaga echipă.

Bilibók László

Vicepreședinte

Calm și calculat, responsabil de tabele, până se urcă pe motor. Odată urcat în șaua motorului, îi pierzi urma, indiferent că este vorba de offroad sau de șosea.

Tóth Csaba

Secretar

Al nostru „Crazy Guy”. Pe lângă rolul de mesager și controlor în timpul curselor, unde bobinează în jurul plutonului, este omul care tratează în cel mai direct și eficient mod topicurile cele mai delicate.

Sediul asociației

Miercurea Ciuc, Str. Kas nr. 2

Be safe always...

Let's Ride...

Asociatia Safety Bike © 2024. All rights reserved.