Professzionalizmus
A Safety Bike csapatával bebizonyítottuk,
hogy a legmagasabb szintű sportteljesítmény
csak úgy lehetséges, ha a sportolóknak
egy „biztos versenykeretet” biztosítunk.
még több infó
15 év tevékenység
15 év tevékenység, amelyből 7 év szervezett formában.
Az UCI (Nemzetközi Kerékpáros Szövetség)
és a nemzeti kerékpáros egyesület szabályzatainak
megfelelően szervezett események.
Az operatőrökkel / fényképészekkel való együttműködés
terén szerzett tapasztalat.
még több infó
Teljes szolgáltatások
Motoros marsallok, útvonalnyitók,
bolyvezetők, szökevény űelvezetők.
Operatőrök, fényképészek, időmérő személyzet szállítása.
Drónos operatőrök, hivatalos személyzet vagy VIP szállítása.
még több infó

NYILVÁNOS ESEMÉNYEK BIZTONSÁGÁNAK BIZTOSITÁSA

Egyesületünk célja az országutakon vagy azokon kívül zajló sportrendezvények vagy egyéb jellegű nyilvános események biztonságának biztosítása, kihasználva a két keréken guruló járművek, a motorkerékpárok által nyújtott mobilitás előnyeit.

Rólunk

FORRÓ MIKLÓS BOTOND

Elnök

Designeri háttérrel a dolgokra való rálátás is kissé eltér a szokványostól, és ez az apró részlet képezi azt a motort, amely előre hajtja az egész csapatot.

BILIBÓK LÁSZLÓ

Alelnök

Higgadt és kiszámított, táblázatokkal élő személy, egészen addig, amíg motorra nem száll. Ha egyszer felülhetett a motor nyergébe, egykönnyen nem lehet a nyomába érni, akár offroad-ról, akár országútról van szó.

TÓTH CSABA

Titkár

A mi „Crazy Guy”-unk. Amellett, hogy a hírnök és ellenőr szerepét tölti be a versenyek alatt, amikor bolyák körül cirkál, ő az a személy, aki a lehető legközvetlenebb és leghatékonyabb módon kezeli a leginkább kényes kérdéseket is.

Rólunk írták

A Safety Bike Egyesülettel 2019 évben kerültem közelebbi kapcsolatba egy motoros oktatás során. Végtelen jóérzéssel töltött el, hogy kivétel nélkül minden jelenlévő tagját az „alázat és önképzés” fonala hálózta be. A csapatszellem, a példamutató egység és fegyelem számomra is motivációt jelentett és nagy megtiszteltetés, hogy azóta is együtt dolgozhatok velük!

Felelősséggel önmagukért és másokért, jó emberekkel jó célok érdekében – ez jellemzi meglátásom szerint az Egyesületet.

Bálint F. Levente

Szakoktató, vezetéstechnikai tréner

A Safety Bike csapatát még megalakulásuk előttről ismerem. Munkájukat mindig a legnagyobb szakértelemmel végzik. A csapat tagjai egyenként, személyes fontossági sorrendjüket félre téve, dolgoznak a sportolók biztonságáért. Ez az elhivatottság verseny alatt érződik a legjobban, amikor ez a csapat dolgozik egy versenyen, tudom, hogy mindenki célba ér sértetlenül.

Györfy Zoltán

Főbíró, Román Kerékpáros Szövetség

“A Safety Bike csapatát a megalakulásuktól kezdődően ismerem. Kezdetben versenyzőként élvezhettem szolgáltatásaikat, akkor ez főként az életet mentő frissítő víz vagy épp egy banán biztosításával nyilvánult meg. Később,  versenyszervezőként jöttem rá igazán a szolgáltatásuk fontosságára. Ők azok, akik az útvonalbiztosítást teljes vállszélességgel vállalják, mozgó bírók adott esetben, fotós és videós szakembereket szállítanak igény esetén a legjobb felvételek érdekében.

Véleményem szerint egy nagyon jól összeszokott csapat, nyitottak és közreműködőek. Nem kérdéses szükségességük a kerékpár versenyeken, sőt minél nagyobb számban lévő jelenlétük növeli a verseny szintjét a biztonságosság tekintetében!”

Sebestyén Szabolcs

Novak Cycling Team manager

Legutóbbi események

Megvolt a szezon első motoros eseménye

Megvolt a szezon első motoros eseménye is, egy sikeres vezetéstechnikai képzésen vagyunk túl. A szombat és vasárnapi programon részt vett a Safety Bike csapatának több mint fele. Köszönjük az oktatóknak az odaadó munkát és a csapatnak a fegyelmezett gyakorlást.

2020-as szezon

A Korona vírus ellenére a 2020. szezonban is sikerült elmennünk 7 versenyre. Megszervezésre került a Szebeni Körverseny, a Székely Körverseny, a Dévai Körverseny, a Gyerekek Országos Bajnoksága, a Román Körverseny, a Max Ausnit Kupa és a Novák Cycling Academy Kupa. Minden versenyen sikerült helytállnunk és biztosítanunk a legjobb szolgáltatást. Alább ízelítő egy pár képben vegyesen.

Székely Körverseny

A 2019. szezon harmadik nagy versenye, a tizenharmadik alkalommal megrendezett Székely Körverseny volt, ahová meghívtak útvonalat biztosítani.

Egyesületünk székhelye

Csíkszereda, Kas utca 2

Be safe always...

Let's Ride...

Asociatia Safety Bike © 2023. All rights reserved.