TÓTH CSABA

Titkár
Brief info

1975, Csíkszereda. Akkor születtem, és ha nem tévedek, 1996-ban vettem meg az első motorkerékpáromat. Azóta, kisebb szünetekkel, folyton két keréken vagyok.

Az első kiruccanástól kezdve egy teljesen új világ nyílt meg előttem, amelyben hol egyedül, hol az azonos szenvedély által hajtott barátokkal együtt kószálok. E barátok döntő többségét szintén nekik, a motorkerékpároknak köszönhetem.
Nem igazán emlékszem már, mikor is csatlakoztam a Safety Bike csapatához. Az első fénykép, amely arról tanúskodik, hogy részt vettem egy közös eseményen, a Székelyföldi Kerékpáros Körverseny 2011-es kiadásán készült, ahol a legkedvesebb motorkerékpárommal, egy KTM 990 Adventure S-sel pózoltam.

Általában nem nézek ki jól a fotókon, nem is szeretem, ha fényképeznek, de ez a felvétel nagyon kedves számomra.

Az első kerékpáros versenyeken azért az adrenalin dózisért és bulis hangulatért vettem részt, amelyben kizárólag egy ilyen versenyen lehet része az embernek, egy idő után azonban ez a szenvedély komoly feladattá fejlődött, a csoport tagjai pedig egy jól összeforrott csapattá váltak.

Remélem, hogy menet közben egyre többen csatlakoznak majd hozzánk, és az újonnan érkezettek ugyanannyi örömben és megelégedésben részesüljenek, mint mi.

Be safe always...

Let's Ride...

Asociatia Safety Bike © 2024. All rights reserved.