Testimonials

Parerea clientilor

“Atunci cand esti organizator de competitii de ciclism de sosea siguranta participantilor pe sosele este cea mai importanta. De-a lungul timpului am experimentat foarte multe posibilitati: cu masini de insotire, cu masini si motociclete, cu oameni experimentati sau doar binevoitori. Pot declara fara teama de a gresi ca de fiecare data cand baietii de la Safety Bike au fost prezenti, m-am simtit extraordinar de sigur, iar competitiile au arata mult mai profi. Le multumesc si abia astept sa colaboram din nou!”

Alex Ciocan

RoadGrandTour

”Turul Ciclist al Sibiului a ajuns în 10 ediții o referință în rândul competițiilor din România datorită unui nivel de securitate care a devenit din ce în ce mai ridicat, nivel obținut prin colaborarea cu profesioniștii de la Safety Bike. Practic am crescut împreună, dovedind de ambele părți că performanța în domeniul Safety este un proces evolutiv, care trebuie cultivat cu grijă. Împreună cu echipa Safety Bike, am demonstrat că performanța sportivă de cel mai înalt nivel este posibilă numai atunci când oferim sportivilor un cadru sigur pentru competiție. Iar când echipe de World Tour apreciază laudativ nivelul de siguranță al unei competiții, noi, ca organizatori, putem spune doar atât: Chapeau, Safety Bike!”

Cosmin Costea

Turul Ciclist al Sibiului

“Noi, ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE CICLISM HUNEDOARA și CLUBUL SPORTIV “FAERAG” am organizat Campionatele Naționale de Șosea Seniori-Castrum Deva 2016 si 2020, Campionatele Balcanice pentru Cadeți și Juniori 2017, Turul Ciclist al Hunedoarei. La aceste importante competiții cicliste de șosea am beneficiat de participarea, fabuloasa, a echipei de Moto Marshall ai ASOCIAȚIEI SAFETY BIKE. A fost un beneficiu real, echipa acționează ca un monolit, cu promptitudine și discernământ, deschide traseul, asigură intersecțiile, ghidează grupurile desprinse de pluton, protejează sportivii în traficul deschis. La fel de exact efectuează însoțirea sportivilor la proba de contratimp individual. Așadar, daca sunteți in preajma unui eveniment sportiv si aveți nevoie de o echipa de însoțire si supraveghere, nu ezitați, SAFETY BIKE asigură excelența în acest domeniu.”

Ioan Omota

Be safe always...

Let's Ride...

Asociatia Safety Bike © 2024. All rights reserved.