Tóth Csaba

Secretar
Brief info

1975, Miercurea Ciuc. Atunci m-am născut, și dacă nu mă înșel, în 1996 mi-am achiziționat prima motocicletă. De atunci, cu pauze mai scurte, mă dau pe două roți.

De la prima ieșire s-a deschis o lume complet nouă, în care hoinăresc câteodată singur, câteodată împreună cu prietenii motivați de aceeași pasiune. Prieteni a căror mare majoritate i-am cunoscut mulțumită tot lor, motocicletelor.
Nu prea îmi amintesc când m-am alăturat echipei Safety Bike. Prima fotografie care atestă prezența mea la un eveniment este de la Turul Ciclist al Secuimii din 2011, unde sunt pozat împreună cu cea mai îndrăgită motocicletă a mea, KTM 990 Adventure S.

De regulă nu dau bine în poze, nici nu îmi place să fiu pozat, dar această fotografie îmi este foarte dragă.

La primele competiții de ciclism am participat pentru doza de adrenalină primită și atmosfera de party, cu trecerea timpului însă pasiunea a evoluat într-o sarcină serioasă, iar membrii grupului într-o echipă închegată. Mă bucur că pot fi membrul acestei echipe. Sper ca pe parcurs să ne alăture și mai mulți, și ei, cei nou veniți, să primească la rândul lor la fel de multe bucurii și satisfacții, ca și noi.

Be safe always...

Let's Ride...

Asociatia Safety Bike © 2023. All rights reserved.